Huurconcept zonnestroomprojecten

Zonnepanelen zetten zonne-energie om in stroom. Daarvoor hoeft de zon niet fel te schijnen: ook op een bewolkte dag leveren zonnepanelen elektriciteit. In het proces van het genereren van zonnestroom komen geen schadelijke stoffen vrij. Zonne-energie is daarom een duurzame energiebron met de zon als brandstof. Voor niets gaat de zon op, daar kunnen we maar beter zo goed mogelijk gebruik van maken!

 

HUURCONCEPT

Thoupp Group huurt locaties om daar in eigen beheer zonnestroomprojecten op te realiseren. Er zijn in Nederland zo veel locaties geschikt voor zonnestroomprojecten: daken, parkeerplaatsen, oppervlaktewater, etc. Het is ons doel om deze locaties te transformeren tot groene energiecentrales! De volledige projectontwikkeling, financiering, installatie en beheer van het zonnestroomproject regelen wij. Locatie-eigenaren ontvangen een vaste vergoeding, onafhankelijk van het projectresultaat. 

 

Maakt u zich geen zorgen over de risico's van een zonnestroomproject, zoals:

  • Dalende stroomprijzen;
  • Tegenvallend aantal zonne-uren;
  • Onverwachte kosten voor onderhoud.

Door uw locatie aan Thoupp Group te verhuren draagt u bij aan de gewenste verduurzaming in Nederland zonder daar zelf tijd én geld in te investeren. Bovendien verdient u nu geld met uw locatie. Dat noemen wij "Duurzaam Zonder Zorgen"!

 

VOORDELEN

Waarom uw locatie verhuren aan Thoupp Group? Naast een aantrekkelijke vergoeding voor uw locatie geniet u van alle voordelen van een zonnestroomproject:

  • Geen investering: geen terugverdientijd;
  • Vaste huuropbrengsten: geen zorgen over de risico's van het project;
  • Huurcontract eenvoudig te beëindigen: zonnepanelen op elk moment overnemen in eigen beheer;
  • Duurzaam zonder zorgen: tijd én geld overhouden voor de kerntaken van uw onderneming.

Thoupp Group realiseert het zonnestroomproject voor eigen rekening en risico. Dat wil zeggen dat wij ons volledig belasten met de projectontwikkeling, financiering, installatie en het beheer. 

 

CO2 BESPAREN

Bij het opwekken van elektriciteit in een zonnepaneel komen geen broeikasgassen vrij. Wel is er voor de productie van zonnepanelen energie nodig uit fossiele brandstoffen en daarbij komt CO2 vrij. Na 3 jaar elektriciteitsproductie heeft een zonnesysteem net zo veel energie opgewekt, als er nodig was bij de productie van het systeem. Zonnepanelen gaan zeker 25 jaar mee, de rest van de 22 productieve jaren is elke opgewekte kWh netto milieu-winst.